Månedens behandler: Marine

I resten af oktober samt hele november 2020 vil fantastiske Marine være månedens behandler, og i den forbindelse vil hun tilbyde jer, vores fantastiske klienter, en mulighed for at spare 20% så i kan prøve kræfter med hendes

kombineret afslapnings- og Triggerpunktsmassage

Efteråret står for døren, og med det mørkere og køligere tider, som ofte kan gøre os trætte og give os lysten til at krybe i hi. Det er dog alligevel de færreste af os, som har tiden til at gå fullblown bjørn, så derfor har Marine sammensat den optimale behandling til at modstå træthed i disse mørkere tider. 

 Behandlingen varer cirka 75 minutter, og består helt kort af -

  • En kort samtale, hvor Marine vil spørge ind til forventninger og eventuelle problemstillinger.
  • Kombineret afslapnings- og triggerpunktsmassage med varm massageolie med valgfri æterisk olie for at forstærke oplevelsen samt den dybe afslapning.
  • Beroligende fodmassage
  • Hals- og ansigtmassage med gua sha sten for øjeblikkelig glød og friskhed

En top-til-tå behandling med din krops velbefindende i centrum

Du starter behandlingen på briksen, hvor du vil modtage en blødgørende og blid massage med opvarmet olie tilført en valgfri æterisk olie. Du kunne eventuelt vælge den lunende og opkvikkende pebermynteolie, som vil hjælpe med at øge blodcirkulationen, hvorved udskillelsen af affaldsstoffer, som er ophobet i dine musker, optimeres. Eller den beroligende lavendelolie, som kun vil tilføje til den afslappende oplevelse. Uanset, så er varm massageolie perfekt til lindring af ømme muskler og led. 

Efter den indledende afslappende helkrops massage, hvor alle dine muskler er godt opblødte vil Marine gå i krig med de mere problematiske områder ved at benytte triggerpunktsmassage teknikker. Selve triggerpunktsmassagen består af opvarmende og afslappende massagestrøg i de(t) eventuelle problematiske område(r) suppleret med direkte tryk i triggerpunktet, i.e. myosen. Varigheden af hvert tryk varierer fra 10-30 sek. per tryk. Det direkte tryk gør til at starte med ondt, men som trykket holdes vil smerten aftage og musklen give slip på spændingerne.

Som kronen på værket er fokus nu fra top til tå, hvor du vil modtage en afstressende fodmassage efterfulgt af en hals- og ansigtsmassage udført med en gua sha sten, for øjeblikkelig glød og friskhed. 

Marine glæder sig til at tage hånd om dine triggerpunkter og sørge for at du vil gå efteråret samt de mørkere tider i møde med en afslappet krop samt afstresset sind, som du fortjener. 

   Kombineret afslapnings- og triggerpunktsmassage

  • ca. 75 minutter - 640,- (værdi 800,-)