Månedens behandler: Paulina

I resten af juni samt hele juli 2020 vil vores skønne Paulina være månedens behandler, og i den forbindelse vil hun tilbyde jer, vores fantastiske klienter, en mulighed for at spare 20% så i kan prøve kræfter med hendes

kombineret dybde- og kropsterapeutiske massage

Skærmbillede 2020 06 17 kl. 11.50.45

Ved denne type behandling kombineres fysiurgisk massage med teknikker fra den kropsterapeutiske behandlingsform. Kropsterapeutiske teknikker indeholder akkupresur sammen med pulseringer I kroppen, forskellige stræk og mobilisation af led kombineret med et øget fokus på åndedrættet end ved en alminelig fysiurgisk massage. Behandlingen varer cirka 60 minutter, og består helt kort af -

  • En kort samtale, hvor Paulina vil spørge nærmere ind til dine eventuelle problemstillinger, behov samt forventninger til behandlingen.
  • Den resterende tid bliver brugt på selve massage, som vil være en kombination af en fysiurgisk massage med kropterapeutiske teknikker tilpasset dig og dine behov, som blev italesat under den indledende samtale.

Om behandlingen siger Paulina:

"Jeg elsker at blande forskellige teknikker og kan på denne måde tilpasse massage til klienternes behov og problematikker.

Dette unikke tilbud vil ligeledes give dig muligheden for at lære kropsterapien lidt bedre at kende, som en blid start, hvis du aldrig har prøvet det eller generelt er lidt i tvivl om det er noget for dig.

Jeg glæder mig sådan til at se dig i klinikken og tage hånd om dine spændinger og andre problematikker med den bedste kombination der mixer lidt fra fysiurgisk massage sammen med teknikker fra den kropsterapeutisk behandlingsform."

 Kombineret dybde- og kropsterapeutiskmassage

  • ca. 60 minutter - 520,- (værdi 650,-)