Cool mint heaven

Sommeren er startet tidligt i år og nogle har allerede mærket solens stærke stråler på den vinterblege hud. I denne måned treater vi dig derfor med en kølende COOL MINT HEAVEN behandling, som er rimelig ALL ROUND.

¨Cool mint heaven¨ køler din krop, dit sind og din sjæl. Den renser din hud, trækker varmen væk fra kroppen og er fugtgivende. Denne all round behandling er HELT VILDT LÆKKER!

myntefodbad 1 of 1

  1. Cool mint fodbad med eksfoliering af lægge og fødder.
  2. Eksfoliering af ryggen med cool mint scrub
  3. Hot towel kompress af ryggen.
  4. Dybdegående eller afslappende massage af ryggen.
  5. Mini facial med eksfoliering og cool mint maske.
  6. Afsluttende cool mint frugtsalat.

 

 

Cool mint body refreshment

myntescrub backEfter flere måneder i lukkede sko, trænger de stakkels fusser til lidt kærlighed fra vores dygtige behandlere, imens du slapper af i vores grønne sofa. Et varmt, men køligt fodbad tilført havsalt og mynte tilberedes - du slapper bare af og nyder. Fødderne eksfolieres med vores egen cool mint scrub indeholdende mynte, havsalt og oliven olie. Helt op til knæene bliver der kærligt eksfolieret og blodcirkulationen sættes godt igang - du mærker en summen og prikken helt ud i tå spidserne... Hvis dine fødder kunne - havde de kysset dig for det;-)

Inde på briksen har vi fokuseret på det område du ikke selv kan nå - ryggen. Derfor modtager du her med selvsamme scrub som til fødderne en rigtig dejlig eksfoliering af ryggen - bemærk, hvordan det aktiverer dit nervesystem. Ofte mærkes det helt ned i fødderne, ud langs ribbenene og ud i fingrene. Det er virkelig så dejligt og SÅ FORSØMT!

Varme håndklæder masseres over ryggen for at fjerne overskydende rester fra scrubben.

Majmynte 6 of 9Med en summende og blød ryg modtager du nu en dejlig massage. Du bestemmer selv om du ønsker wellness eller dybdegående massage. Har du spændinger kan din behandler fokusere på dette også.

Som den helt perfekte afslutning på denne ultra fede all round behandling skal dit ansigt forkæles. Her starter vi med en lidt mildere eksfoliering for at åbne porene i huden. En hjemmelavet maske af havremel, mynte, og agurk tilføjes huden. Havren er meget fugt givende og blødgørende og er samtidig god til at trække overskydende varme fra huden. Agurk er dejligt kølende og beroligende. Mynte er antiinflamatorisk og bruges gerne til myggestik, eller sol generet hud. Det indeholder vitamin A, som forynger og opfrisker huden. Imens masken får lov at virke i huden modtager du en himmelsk hovedbundsmassage.

Efter din behandling bliver du tilbudt en cool mint forfriskning og frugt.

Husk det er muligt at modtage denne behandling sammen med en du holder af. Gravide vil også ha rigtig god gavn af denne behandling, da den hjælper blodcirkulationen igang så hævede og tunge fødder kommer til livs.

Vi glæder os til at forkæle dig eller en du holder af med dette helt fantastiske måneds tilbud.

 

Cool mint heaven
  • 2 pers. - 90 min. - 1495,- (værdi 1950,-)
  • 1 pers. - 75 min. - 775,- (værdi 975,-)

 

Book en tid her