forglem mig ej

handsfeet 3 of 8Forglem mig ej - step by step

  1. Appelsin duftende fodbad - til trætte fødder.
  2. eksfoliering af fødder efterfulgt af massage
  3. hænderne eksfolieres og masseres
  4. ansigtet eksfolieres og en maske lægges
  5. himmelsk hovedbundsmassage kysser din hovepine væk.
  6. ansigtsmassage gover gløden tilbage i huden
  7. læskende forfriskning med en platte af frugt.

 

 

Glemmer du at mærke din krop?

handsfeet 5 of 8Vidste du at rundt i kroppen er der forskellige måder at stimulere kroppen indirekte på ?

Den mest kendte er fødderne - hvor vi har zonepunkter som ved berøring med ex. massage kan stimulere det tilsvarende område i kroppen?

Så hvis du hopper ud af dine lukkede sko og tøffer ud i det våde græs stimulerer du disse zonepunkter. Dit immunforsvar aktiveres og strykes og hver gang du går stimulerer du lungezonene som ligger på trædepuden under tæerne. På den måde kan du styrke lungerne og afhjælpe luftvejslidelser. Du stimulerer dit nervesystem så kroppen vækkes til livs.

Dette var kun fødderne, men hænderne, maven, ansigtet fortæller os i form af farve ændringer, temperatur ændringer og hårdhed/blødhed, hvad kroppen har brug for. Selv hovedbunden og dine øjne kan klarlægge et fint billede af din krosplige tilstand.

Kroppen er nemlig helt fantastisk - for den kan fortælle os hvordan den har det. Og det gør den! Det eneste problem er bare at vi er blevet virkelig dårlige til at forstå hvad det er den fortæller os. Vi befinder os alt for meget oppe i vores hoved. Vi har tankemylder, kan ikke sove og arbejder derud af. Vi stimuleres kostant af udefra kommende indtryk og derfor glemmer vi at mærke og lytte til vores krop.

Så er du en af dem som glemmer at lytte? Så hop lige ud af dine sko og træd ud i græsset - det er helt fantastisk. Mærk dine fødder. Er de seje? Er de ømme? Har de hård hud? Eller er det sådan helt svampede og bløde? Så prøver kroppen at fortælle dig noget.

handsfeet 8 of 8Det er svært at lære at lytte til sin krop og det er endnu sværere at forstå hvad den siger og så er det endnu endnu endnu sværere at vide hvad man skal stille op.

Men heldigvis er der i dag ved at komme rigtig mange kropsbehandlere, som lærer at lytte til kroppen ogfinde en løsning. Så vi kan hjælpe kroppen tilbage til den s naturlige tilstand. .

Men allerbedst er det jo at kunne gøre det selv. Så hvis du ikke allerede har smidt skoene, så kom igang. Eller lav dig selv et varmt fodbad og en hjemmelavet scrub til både hænder og fødder. Eller hvis du vil give dig helt hen og slippe for tankemylderet så book en tid til vores måneds tilbud og lad vores behandlere hjælpe dig væk fra tankerne i hovedet, så du kan komme ned og mærke dine fødder, mærke dine hænder og mærke hver en krop af din hovedbund. Gør noget aktivt og lær de negligerede og glemte områder at kende. .

 

75 min. forglemmig ej.
  • 2 pers. - 75 min. - 1300,- (værdi 1850,-)
  • 1 pers. - 75 min. - 675,- (værdi 875,-)

 

Book en tid her