Ocean breeze deluxe

Vi har forsøgt at kreere en behandling til dig, som beskriver en tur til havet bedst muligt.

Med alt godt fra havet er denne behandling måske det tætteste du kan komme på havet  - uden selvfølgelig at være der. Sprængfyldt med musklingeskaller, flotte sten og seaweed, har vi lavet den ultimative ocean wellness behandling til en varm august måned.

48 kr går til 'The ocean clean up'

Endelig kom ideen til os.... odet er ikke til at vide hvorfor den ikke er kommet før!? Men nu kom den altså. Vores månedelige tilbud skal oftere og oftere indeholde donationer til velgørenhed. Med denne måneds behadndling er det oplagt at vi skal donere 25kr fra hver behandling til 'The ocean clean up'.

Hvis vores børn og børnebørn skal opleve at kunne dykke med farverige koraller og smukke fisk - så må vi også gøre hvad vi kan for at hjælpe til med at ryde op i verdenshavene. Ud over at samle vores eget og evt andres skrald op fra stranden - så kan vi bakke dem op som har de store maskiner til at gøre det u d i de dybe have. Og det vil vi i august måned sætte vores fokus på. Vi håber inderligt at vi kan donere en sjat  penge til verdenshavene når august måned er slut. 

 

Wellness fra havet midt på Nørrebro

IMG 1998Ocean breeze deluxe - step by step

  • 25 min. fodspa - Koldt (at foretrække) eller varmt fodbad med bornholmske muslinge skaller, havsalt og smukke sten som masserer dine fødder. Fødderne eksfolieres med vores hjemmelavede scrub af det fineste sand og havsalt efterfulgt af en dejlig fodmassage.
  • 40 min. Dybdegående eller afslappende ryg og nakke massage.
  • 20 min. mini facial med en peel-off sea weed maske.
  • Efter behandlingen modtager du en kop varm te og sprøde knasende seaweed chips

 

IMG 2050

Har du tænkt på hvorfor det altid er, at man modtager et varmt fodbad? Hvorfor ikke et koldt? Det kolde vand øger blodgennemstrømningen ned til fødderne og i de varme sommer måneder kan et koldt fodbad afhjælpe hævede fødder. Derfor anbefaler vi et koldt fodbad til denne måneds behandling - det afgør du selv med din behandler. Fodbadet er sprængfyldt med havsalt, flotte sten og muslinge skaller selvhentet fra nogle af Bornholms flotteste strande.

Når fødderne er kølet godt ned modtager du en dejlig sand scrub. Sandet øger blodscirkulationen yderligere og fjerner døde hudceller og fødderne kan med glæde modtage en kort men dejlig fodmassage inden du skal ind på briksen.

På briksen vælger du selv om hvorvidt du ønsker en dybdegående-, en wellness- eller en kombi af disse to- massage. Med olie tilføjet velduftende lavendeolie masserer din behandler med dybe tryk og lange varme strøg dine spændinger, musklerne bliver bløde og smidige og en strøm af fritflydende energi kan flyde ublokeret rundt i kroppen.

Fortæl din behandler hvis du ønsker at der skal være fokus på noget specifikt under din behandling.

IMG 2057Efter en dejlig massage er det nu tid til at ansigtet bliver forkælet. En minifacial hvor ansigtet scrubes så porene i huden åbnes og klargøres så en vidunderlig seaweed peel off maske, kan tilføjeshuden.

Masken fjerner urenheder, døde hudceller og øger blodcirkulationen. Huden opnår en sund glød og efterlades mærkbart blødere. 

Som den perfekte afslutning til hele denne ocean breeze deluxe herlighed modtager du nogle virkelig velsmagende, sprøde og knasende sea weed chips sammen med en kop dejlig varm te.

Vi glæder os til at forkæle dig med denne ocean breeze deluxe som vi selv syntes er helt unik.

90 min. Ocean Breeze deluxe
  • 2 pers. - 90 min. - 1450,- (værdi 2090,-)
  • 1 pers. - 90 min. - 725,- (værdi 1045,-)

 

Book en tid her