hot in here

75 minutters varm og revitaliserende behandling med varme lavasten som hovedelement, som vil løsne op for spændinger, afstresse dine led og musker samt have en positiv indvirkning dit sind. Den ideelle behandling i disse vintermåneder!

Imen temperaturen stødt falder udenfor stiger den til det hede her hos Ecotrip. Derfor er 'Hot in here' opskriften på at holde dig varm december igennem, selv når du er ude på de lange ture for at få alle julegaverne i hus. 

Med store poser med julegaver på slæb samt stillesiddende (hjemme)arbejde, i ofte uhensigtsmæssige kropsstillinger, så kender de fleste til ømme skuldre, en træt og stiv ryg samt en spændt nakke. Løsningen? Kombinationen af varme og dybdegående massage, som trænger dybt ind i musklerne på en lindrende og ikke mindst smertefri måde. Tilført varme øger blodgennemstrømningen og får blødt væv til at slappe af og blive mere smidigt, hvilket kan bruges til at reducere led- og muskelstivhed samt lindre smerter. Derudover så gør varmen, at det for din behandler er langt nemmere at manipulere dine muskler til at slippe gamle spændinger.

En behandling som sørger for at i dybden en smertefri måde

  • Hotstone massage Ecotrip215 minutters hotstone fodspa: Inden du lander på biksen modtager du et velduftende fodbad, som vil give dig ro som afsluttes med en beroligende og helbredende hotstone fodmassage. 
  • 45 minutters hotstonemassage: Når du er landet på biksen, vil din behandler starte med at placere varme men veltempererede lavasten hele vejen fra nakken og ned langs rygsøjlen. Mens den dejlige varme fra stenene trænger ned i din ryg og åbner op for gamle spændinger vil din behandler massere bagsiden af benene med vores aromatiske massageolie. Herefter, når varmen har løsnet godt op for gamle spændinger vil din behandler give dig en dybdegående massage med stenene da varmen fra stenene vil hjælpe behandleren med at massere dybere uden, at du vil føle nogen former for ubehag undervejs. Du vil her opleve en helt ny form for velvære og afslappethed, og vi kan ikke garantere, at du vil være i stand til at holde dig vågen.
  • 15 minutters hotstonemassage: Mens massagen og varmen endnu summer dejlig i kroppen, vil din behandler nu rense din hud med veganske og økologiske produkter fra Greens People, og derefter forsigtigt bruge opvarmede lavasten og specielle massageteknikker til at forbedre blodcirkulationenen og skabe glød. De varme sten vil derudover forbedre din huds modtagelighed for den afsluttende fugtighedscreme fra Greens People, som din behandler vi påføre som prikken over i'et.
  • Varm kop chili chokolade: Efter behandlingen og som kirsebæret på din sundae vil du modtage en varm hjemmelavet, vegansk og økologisk kop chili chokolade, som du kan nyde i vores hyggelige reception. 

WORLD LAND TRUST

Denne måned har vi valgt at støtte Sir David Attenborough's hjertebarn World Land Trust, som han har støttet, samt været patron for, siden organistionen blev grundlagt i 1989. Deres mission er hovedsagligt at beskytte verdens naturlige økosystemer samt bevare den dertilhørende mangfoldige biodiversitet. World Land Trust og dens projektpartnere har gennem de sidste 31 år været med til at købe og derved beskytte mere end 881.000 hektar tropisk skov og andre truede levesteder for at sikre, at mere end 4.000.000 hektar jord er under aktiv beskyttelse over hele verden. Du kan læse meget mere om World Land Trust her

Der skal til slut selvfølgelig lige tilføjes, at hver massage tilpasses den enkeltes behov, således at klienten får optimalt udbytte af behandlingen. Derfor, hvis du har specifikke ønsker eller behov, så hold dig endelig ikke tilbage og informer endelig din behandler før start af din behandling. 

Vi glæder os til at holde dig varm her i vinterkulden.

                    75 min. Hot in here
  • 2 pers. - 75 min. - 1440,- (værdi 1800,-)
  • 1 pers. - 75 min. - 720,- (værdi 900,-)

  

Book en tid her