Indonesian Coconut Wonder

75 minutters wellness rejse til Indonesien, hvor hele din krop samt sanser, vil blive forkælet med velkendte teknikker fra den mangfoldige tropiske øgruppe. Næsten som at være der selv!  

Endnu engang bringer vi troperne til Nørrebro, så du kan spare den lange (miljøsvinende) tur i en flyvemaskine og nøjes med en kort bustur med 350S fra Nørreport station.

Hele juli måned kan du nemlig prøve kræfter med 'Indonesian Coconut Wonder', hvor vi har udvalgt de bedste ting fra Indonesisk wellness praksis og samlet det hele i én fantastisk behandling. Vi lover dig, at du vil forlade klinikken, efter endt behandling, med en strålende hud og en krop spækfyldt med energi, som var du på vej hjem fra en rigtig ferie. 

Tag en tropisk smuttur til verdens største øgruppe med vores  'Indonesian Coconut wonder'

105848094 3262017573820322 2319525744906778625 n

  • 20 minutters fodspa: Inden du lander på biksen vil der blive taget kærlig hånd om dine fødder. Først et fodbad med kokosmælk, skiver af frisk lime og æterisk olie fra lime, som alle vil sørge for at opkvikke trætte fødder og blødgøre eventuel hård hud. Dernæst bliver den grimme hårde hud skrubbet af med vores hjemmelavede og økologiske scrub, bestående af kokosolie, sukker, frisk lime skal og æterisk lime olie. Afslutningsvis vil dine dine fødder blive masseret og plejet med en lækker olie. 
  • 45 minutter balinesisk massage: En ældgammel massageteknik fra det skønne Bali, der anvender blide, lange strækninger, akupressure samt en blanding af lækre olier, som i kombination vil stimulere og fremme din krops naturlige stømning af blod, ilt og energi (qi) , rundt i din krop og derved give dig fornyet energi, sørge for, at du får gløden tilbage i din hud og strække dine stive muskler samt lindre muskel- og ledsmerter. 
  • Kokos is: Efter behandlingen får du en portion af vores hjemmelavede, veganske og økologiske kokos is, som du kan nyde i vores hyggelige reception, eller udenfor i det (forhåbentlige) gode vejr, som en naturlig afslutning på din indonesiske smuttur.

SOS (SUMANTRAN ORANGUTAN SOCIETY

Den ubarmhjertige ødelæggelse af Sumatras regnskove har skubbet de naturlige bestande af Sumatra- og Tapanuli-orangutangerne ud på kanten af udryddelse. Med færre end 14.000 orangutanger fra Sumatra og 800 orangutanger fra Tapanuli tilbage i naturen er disse arter klassificeret som kritisk truede. Faktisk er Tapanuli-orangutangen den mest truede abe i verden. Derfor støtter vi denne måned 'SOS (Sumantran Orangutan Society)' med 48kr for hver gennemført 'Indonesian Coconut Wonder. SOS kæmper for et blomstrende og sundt miljø for alle arter, inklusive mennesker, som lever i eller er afhængig af de mindskede arealer af frodig regnskov på blandt anden, den indonesiske ø, Sumantra. Du kan læse meget mere om deres visioner på deres hjemmeside her

Der skal til slut selvfølgelig lige tilføjes, at hver massage tilpasses den enkeltes behov, således at klienten får optimalt udbytte af behandlingen. Derfor, hvis du har specifikke ønsker eller behov, så hold dig endelig ikke tilbage og informer endelig din behandler før start af din behandling. 

Vi glæder os til at forkæle dig med vores 'Indonesian Coconut Wonder'!

           75 min. Indonesian Coconut Wonder
  • 2 pers. - 75 min. - 1440,- (værdi 1800,-)
  • 1 pers. - 75 min. - 720,- (værdi 900,-)

 

Book en tid her