Herbal Sensation

75 minutters sanselig smuttur til Østens magi med Herbal Sensation!

Det er fuldt forståeligt, at mange danskere rejser til sydens sol i disse måneder. Desværre er det ikke alle, som har både tid eller råd til at hoppe på det næste fly og rejse de 9017km. fra København til varme og smukke Phuket.

Den afstand forkorter vi drastisk med denne månedens behandling. Der er nemlig KUN 1,6km fra Nørreport station til vores hyggelige lille klinik på Guldbergsgade, hvor du denne måned i 75 minutter kan forsvinde væk fra stress og jag og ind i vores sanselige og Thai-inspirerede månedens behandling: Herbal Sensation! 

thaiherbal

 Helt kort så indeholder vores Herbal Sensation:

  • 55 minutters kombineret urtebold- og citrongræsoliemassage.
  • 15 minutters specialiseret nakke- og halsmassage
  • Afslutningsvis, en spicy chai med eller uden plantemælk. 

 

 

75 minutters sanselig smuttur til Østens magi med Herbal Sensation!

Herbal Sensation - step by step

Trin 1: Behandlingen starter idet du træder ind i behandlingsrummet. Her vil du nu modtage 55 minutters urtebold- og citrongræsoliemassage, som i kombination effektivt vil åbne op for gamle spændinger og derved hjælpe din behandler med at gå i dybden på en smertefri måde. Men, hvad er urtebolde egentlig? Og, hvorfor bruges de til massage? Urteboldsmassage er en gammel teknik, som på thai hedder 'Luk Pra Kob'. Disse bolde, som i denne forbindelse, vil blive fyldt med en blanding af mælkebøtte, brændenælde, pebermynte, kamille, lindeblomst, morgenfrue og citrongræs, vil have en blødgørende, udrensende samt antiseptisk effekt på din krop og vil give dig fornyet energi. Urteboldene vil blive varmet op før massagen, og vil resultere i, at de behagelige dufte og olierne fra urterne vil blive frigivet under massagen. Kombinationen af varmen, duftene fra urterne, og den dybe oliemassage vil i særdeleshed effektivt åbne spændinger i muskelvævet og derved hjælpe din behandler til at give dig en dybdegående massage på en smertefri og afslappende måde. 

Trin 2: Imens den kombinerede urtebolds- og citrongræsoliemassage stadig summer i din krop, vil du nu modtage en 15 minutters specialiseret hals- og nakkemassage. Denne lokaliserede massage er specielt nødvendig i denne kolde tid, eftersom vi alle har tendens til at gå rundt med skuldrene trukket op til ørene, når vi færdes i kulde, hvilket resulterer i uhensigtsmæssige spændinger og fejlstillinger i hals- og nakkeregionen. Dette vil vores lokaliserede massage få bugt med, så dine skuldre falder ned på plads, så du kan gå foråret i møde..... foråret, som forhåbentlig er lige på trapperne.

Trin 3: Efter en intensiv og sanselig massage, er det nu tid til at lande igen, og som den perfekte afslutning på Herbal Sensation modtager du nu en velsmagende og økologisk Chai, som vil varme dig indefra og ud, og forberede dig på at fortsætte din daglige færd. 

Men, hvorfor bruge urter i disse bolde?

Urtebolde massage 5De opvarmede urtebolde er ideelle til at lindre smerter i stive og ømme musker og ledbånd, men de kan ligeledes være behjælpelig i lindringen af smerter af mere kronisk karakter, som gigtsmerter. Urteblandingen, som denne gang er en blanding af mælkebøtte, brændenælde, pebermynte, kamille, lindeblomst, morgenfrue og citrongræs, har alle det tilfælles, at de har antiinflammatoriske, antiseptiske og astringente egenskaber, hvilket blandt andet virker regenerativt på huden, ved at fremme cellevæksten. Derudover, så har de aromatiske og sanselige dufte, som frigives under massagen, en akut lindrende virkning på øvre luftvejssygdomme, såsom bronkitis, astma og forkølelse. Kombinationen af urterne har en generel afslappende og forfriskende virkning på krop og sjæl og efter endt behandling, vil du uden tvivl mærke, hvordan din krops energireserver har fået et enormt løft.

KINDRED SPIRIT ELEPHANT FOUNDATION

Enhver mønt har en bagside, og i Thailand er ca. 3800 af landets 5000 elefanter, som iøvrigt er udrydelsestruede, ejet af private, som bruger disse prægtige dyr til dagligt at udføre cirkuskunster og give rideture til uvidende turister. Derfor er denne måneds velgørenhed, den ikke-statslige organisation (NGO), 'Kindred Spirit Elephant Foundation', som utrætteligt kæmper for at bringe så mange elefanter som muligt tilbage til deres naturlige levesteder med så lidt menneskelig indflydelse som muligt. Dette gør de blandt andet ved at uddanne både offentligheden og de lokale om den skadelige effekt turisme har på disse fantastiske skabninger.

Vi glæder os til at forkæle dig med vores Herbal Sensation, som vil lindre stress fra dagligdagens jag, berolige sjælen og efterlade din hud med en fornyet glød.

                    75 min. Herbal Sensation
  • 2 pers. - 75 min. - 1390,- (værdi 1800,-)
  • 1 pers. - 75 min. - 695,- (værdi 900,-)

 

Book en tid her