Yin & Yang Contrast Treat

75 minutters kontrast i behandling, hvor du vil blive udsat for skiftende varme og kolde elementer for at opnå helende og afslappende effekter din krop, som vil efterlade dig i komplet balance præcis som Yin & Yang. 

Efter en aktiv sommer, har vi formet en behandling som er ideel til at få løsnet muskulaturen og få bugt med inflamatoriske tilstande i din krop, som både kan være et resultatet af en aktiv men ligeledes inaktiv levevis. Helt ubevidst har vi i mange år brugt kulde til at sænke hævelse samt lindre smerter og varme til at løsne muskler og led.

Tilført varme øger blodgennemstrømningen og får blødt væv til at slappe af og blive mere smidigt, hvilket kan bruges til at reducere led- og muskelstivhed samt lindre smerter.  Derudover så gør varmen, at det for din behandler er langt nemmere at manipulere dine muskler til at slippe gamle spændinger. Tilført kulde vil derimod sænke blodgennemstrømningen og derved reducere inflammatoriske tilstande, hævelser samt ligeledes lindre smerte. 

Tilført varme og kulde skiftevis i kombination af hinande vil løsne op og give gamle spændinger et sådan chok, at de ikke kan andet end at give slip og derved efterlade til komplet afslappet og fri fra stive muskler og led.

Bliv fri for spændinger og i balance med 'Yin & Yang Contrast Treat'

 • 20 minutters kontrast Yin & Yang fodbad: Behandlingen starter i den grønne sofa, hvor du her vil blive vejledt af din behandler til at skifte mellem et koldt (Yin) og et varmt (Yang) fodbad. Det kolde Yin-fodbad vil bestå af hvide rosenblade, epsom salt og eucalyptus olie. Det varme Yang-fodbad vil bestå af epsom salt, cayenne peber, friske ingefærskiver samt æterisk olie af ingefær. 
 • 45 minutters skiftende hot & cold stone massage: Når du lander på biksen, vil din behandler starte den skiftende varme og kolde massage. Varmen fra de varme sten vil trænge dybt ned i dit væv, og vil hjælpe med at løsne samt lindre trætte og ømme muskler. De efterfølgende kolde sten vil reducere mulig inflammation og hævelse samt fremme blodcirkulationen. Derudover, så vil den samlede effekt af de varme og kolde elementer resultere i at dine blodkar skiftevis udvides og indsnævres, hvilket vil fremme din krops naturlige udskillelse af giftstoffer og affaldsstoffer.
 • 10 minutters skiftende hot & cold stone ansigtsmassage: Ligesom med kroppen, så vil den skiftende kolde og varme tilførelse til dit ansigt resultere i en øget blodcirkulation, som vil fremme udskillelsen af affaldsstoffer, hvilket vil give din hud et ungdommeligt udseende. Derudover, så vil de kolde sten være behjælpelige med at fjerne poser under øjnene samt lindre andre hudirritationer. 
 • Yin & Yang chokoladefondue med mørk og hvid chokolade: Som kronen på værket og efter behandlingen, vil du modtage en lækker chokoladefondue bestående af en lækker bitter mørk- og en sød hvid chokolade med frisk frugt til, som du kan nyde i vores hyggelige reception, som en naturlig afslutning på din behandling. 

 

Men.... hvorfor?

Kombinationen af de særlig udvalgte ingredienser fra fodbadene samt kontrasten mellem de kolde og varme elementer har utrolig mange gavnlige effekter, blandt andet:

 • Vil det styrke dit immunforsvar.
 • Kan det hjælpe med at bekæmpe hovedpiner
 • Kan det hjælpe med søvnforstyrrelser
 • Fremme blodcirkulationen i dit krop
 • Forbedre din lymfecirkulation, som vil fremme udskillelsen af affaldsstoffer
 • Hjælper det med at modvirke lavt blodtryk og stabiliserer dit kredsløb
 • Vil det give øget velbehag og afslappethed 

48 kr vil til UYGHUR HUMAN RIGHTS PROJEcT

Yin & Yang stammer fra den kinesiske filosofi, og derfor har vi drejet snuden mod Kina og har fundet en yderst relevant velgørenhed, som vi denne måned fortsat vil donere 48kr ubeskåret til for hver gennemført 'Yin & Yang Contrast Treat'. Denne måneds velgørenhed er nemlig 'The Uyghur Human Rights Project' (UHRP), der kæmper for at fremme basale menneskerettigheder for uighur-muslimerne, som længe har været et forfulgt folkefærd, der tvinges i såkaldte genopdragelseslejre, hvor de systematisk oplever indoktrinering, tortur og misbrug. Du kan læse meget mere om uighurerne og, hvordan UHRP kæmper for deres sag her

Der skal til slut selvfølgelig lige tilføjes, at hver massage tilpasses den enkeltes behov, således at klienten får optimalt udbytte af behandlingen. Derfor, hvis du har specifikke ønsker eller behov, så hold dig endelig ikke tilbage og informer endelig din behandler før start af din behandling. 

Vi glæder os til at forkæle dig med vores 'Yin & Yang Contrast Treat'!

             75 min. Yin & Yang Contrast Treat
 • 2 pers. - 75 min. - 1440,- (værdi 1800,-)
 • 1 pers. - 75 min. - 720,- (værdi 900,-)

 

Book en tid her