Lemonly Cleanse: A Detox Treat

When life gives you lemons, detoxify yourself!

 

Lemonly Cleanse: A Detox Treat, er en 75 minutters udrensende og afslappende behandling spækket med tiltag, der vil forbedre alles* vitale sundhed. 

Helt kort så indeholder vores Lemonly Cleanse: A Detox Treat:

Detoxmassage3

  • 20 minutters udrensende og blødgørende fodbad med epsom salt, grøn te, citron.
  • En udrensende kop grøn te med citronsaft og skriver samt epsom salt, som du kan nyde imens du får dit fodbad.
  • 50 minutters udrensende citronolie helkropsmassage, som igangsætter blodcirkulationen så udrensningen i kroppen øges.
  • Et læskende glas vand, frisk frugt og et hvedegræsshot. 

 

75 minutters udrensning af toxiner for øget velvære i krop og sjæl

Lemonly Cleanse: ADetoxmassage Detox Treat - step by step

Trin 1: Behandlingen starter i rummet med vores hyggelige grønne sofa. Her vil du modtage dit 20minutters udrensende og varme fodbad, bestående af epsomsalt, grøn te, citron æterisk olie og citron. Epsomsalt, eller Magnesium Sulfat, er kendt for sine mange gavnlige og udrensende effekter, som du kan læse meget mere om her. Citronskiverne og den æteriske olie i fodbadet undersøtter og hjælper Epsomsalten med at rense for affaldsstoffer og den grønne te er et fantastisk og velkendt antioxidant, der hjælper kroppen til at bekæmpe frie radikaler.

Trin 2: Imens du sidder med fødderne i det varme, skønne fodbad, kan du nyde en kop grøn te spicet op med citronskiver og epsomsalt, som vil hjælpe din lever med at udrense ophopede toxiner samt sætte gang i din fordøjelse, som på længere sigt vil give et ordentlig boost til udrensningen. 

Trin 3: Din krop er nu klar til at skulle afgiftes på vores behagelige og varme massagebiks. Her vil din krop blive masseret i 50 minutter med specielle teknikker inklusiv akupressur, der øger blodgennemstømningen, så toxiner og affaldsstopper lettere passerer og udskilles fra din krop. Du vil blive masseret med vores specielle citron massage olie, som vil assistere i udtrækningen af affaldsstoffer gennem din hud. Derudover, vil der under massagen være fokus på de relevante meridianer og lymfeområder, så de toxiner, der er stagneret i din krop kan frigives og udskilles.

Trin 4: For at fuldende din Lemonly Cleanse: A Detox Treat, vil du til slut modtage et læskende glas vand, serveret med lidt frisk frugt. Det er vigtigt, at du assisterer din krop til udrensningen af de sidste toxiner og affaldsstoffer, hvilket du gør ved at drikke rigeligt med vand. Derudover får du et lækkert lille hvedegræsshot, da hvedegræs har en udrensende effekt, og er rigt på sunde aminosyrer, vitaminer, mineraler og enzymer, som kun vil bistå din detox behandling. 

PLANT ET TRÆ

Julen er børnenes fest, og på ingen måde træernes, og vores containere, villaveje, og genbrugscentre vil snart bugne af vores udtjente juletræer. Derfor synes vi, her i Ecotrip, at det er oplagt, at månedens velgørenhend er 'Plant et træ'. Den almennyttige organisation har siden 1988 plantet mere end 1,5 million træer i Danmark, for blandt andet at skabe større forståelse for træernes vilkår og vækst, samt oplyse os om, hvor vigtige vores træer er for vores klima og miljø. 

Vi glæder os til at forkæle dig med denne månedens behandling, som vil efterlade dig med en ganske særlig forfriskende følelse i krop og sjæl. 

        75 min. Lemonly Clease: A Detox Treat
  • 2 pers. - 75 min. - 1390,- (værdi 1800,-)
  • 1 pers. - 75 min. - 695,- (værdi 900,-)

 

Book en tid her

*OBS: Denne behandling udbydes desværre IKKE til gravide. Dette grunder ud i, at en udrensning er for meget arbejde for din krop, som i forvejen er på overarbejde idet den er igang med at skabe et liv. Når det så er sagt, så kan vi anbefale vores gravidmassage. Her vil der kun finde en mild udrensning sted og behandlingen hjælper dig i stedet til at afspænde din belastede muskulatur. Ammer du kan det iøvrigt heller ikke anbefales at modtage et fodbad med epsomsalt, da salten kan komme i modermælken. Dette er ikke bevist skadeligt, men af sikkerhedsmæssige årsager fraråder vi epsomsalt i fodbad og drikkelse både før, under og efter behandlingen.