African experience  -  Chocolate and Coffee dream

 

 

Den fuldendte tå-til-top spaoplevelse med fodbad, hotstone og oliemassage kombineret med noget af det bedste vi ved: Chokolade og kaffe!

I denne måned vil vi gerne invitere vores kunder på en wellness smuttur til Afrika, midt på Nørrebro, som indbyder til den rene selvforkælelse kombineret med, hvad de fleste anser som de bedste treats, nemlig chokolade og kaffe!

Eftersom dagene bliver kortere og nætterne længere, og det nu igen er mørkt, når man står op om morgen, er det ekstra vigtigt at få sit kaffefix om morgen, og ligeledes sit chokoladefix, om aften i sofaen, når man er kommet hjem efter en lang arbejdsdag. Du vil nu, i hele november, kunne få stillet både din kaffe- men også chokolade craving, med god samvittighed! Den gode samvittighed får du, velvidende om, at vi igen, ubeskåret vil donere 48kr, for hver gennemført behandling, til en aktuel velgørenhed.  

75 minutters Tå-til-top wellness med 'latte'-fodbad, hotstone og varm chokoladeolie massage

 

African Experience: Chocolate & Coffee dream - step by step

  • Vi starter helt fra bunden og begynder herligheden med fødderne, som har tendens til at blive glemt i disse mørke måneder. Først får dine fødder nemlig glæde af et beroligende og blødgørende mælkefodbad med kaffebønner. Mælk har siden Kleopatras tid, hvis man skal tro på myten, været brugt i bade for sine blødgørende og foryngende egenskaber. Fodbadet vil blive afsluttet med en kaffescrub, der vil skrubbe død og hård hud væk fra dine trætte fødder.
  • Når du så ligger på briksen, vil din behandler starte med at tørbørste bagsiden af din krop med en specialfremstillet blød børste. Dette gøres med lette strøg over din hud, hvilket ikke kun fjerner døde hudceller, men vil ligeledes opstramme huden, forebygge appelsinhud, stimulere blodcirkulationen samt nerve- og lymfesystemet.
  • Herefter, vil tempererede, men varme lavasten blive placeret ned langs din ryg, og du vil snart føle, hvordan varmen vil omfavne dig på en måde, som vil få dig til at slappe helt af.
  • Når varmen fra stenene har opblødt din muskulatur, samt løsnet gamle spændinger vil du nu modtage en kombineret hotstone- samt varm chokoladeoliemassage af bagsiden af din krop. Dette er den bedste kombination, da varmen fra stenene vil hjælpe behandleren med at massere dybere uden, at du vil føle nogen former for ubehag undervejs. Olien der vil blive brugt er selvfølgelig hjemmelavet, økologisk samt vegansk og vil bestå af kokosolie, kakaosmør og kakao. Disse tre ting vil i kombination gennemfugte din hud og gøre den ekstra modstandsdygtig mod kulde og andre ydre påvirkninger og ikke mindst dufte så lækkert af chokolade, at du får lyst til at spise den.
  • Du vil nu blive vendt om på briksen, få placeret varme lavasten på maven, og imens de lune sten øger din velvære omkring de vigtigste organer, vil du nu modtage en kombineret nakke- og hovedbundsmassage, så vi når toppen.
  • Afslutningsvis og efter behandlingen, vil du i vores hyggelige reception, få serveret en lille chokolade fondue samt espressoshot, så du lige kan lande igen, inden du begiver dig tilbage til hverdagen. 

Fortæl endelig din behandler, hvis du ønsker, at der skal være fokus på noget specifikt under din behandling.

48 kr vil til 'Kwerafund'

Denne måneds velgørenhed er Kwerafund, som er stiftet af den fantastiske Danske ildsjæl, Jimmy Scavenius, der for 4 år siden forlod et godt job som advokat, solgte sine ejendele, for herefter at flytte til Malawi, blot med to kufferter, og starte Kwerafund. Kwerafund er en fond, der vil financiere unge Malawianeres videregående uddannelser, der på længere sigt vil fremme den hæmmende udvikling, som fastholder de fleste Malawianere i fattigdom. Du kan læse mere om Jimmy's fantastiske rejse og motivationen bag Kwerafund her på vores blog. 

Vi glæder os til at forkæle dig med denne African dream, enhver kaffe og chokolade elskenes drøm!

                75 min. African Experience
  • 2 pers. - 75 min. - 1390,- (værdi 1800,-)
  • 1 pers. - 75 min. - 695,- (værdi 900,-)

 

Book en tid her