Silent Night: A Christmas Cinnamon TreaT

Sætter du lighedstegn mellem jul og stress? er denne måneds behandling lige noget for dig, hvor der er fokus forkælelse af alle dine sanser. 

Silent Night: A Christmas Cinnamon Treat, er en 75 minutters sanselig oplevelse, som inkluderer kanel- og æblefodbad inklusiv skrub, tørbørstning samt aromaterapimassage samt en ansigtbehandling med vores hjemmelavede honning- og kanelansigtsmaske. 

Helt kort så indeholder vores Silent Night: A Christmas Cinnamon Treat:

Cinnamon

 • 20 minutters æble-, kanel-, og mælkefodbad med scrub.
 • 10 minutters tørbørstning af bagsiden af din krop.
 • 30 minutters aromaterapimassage.
 • 15 minutters ansigtsbehandling med vores hjemmelavede og økologiske honning- og kanelansigtsmaske, kombineret med en afslappende nakke- og hovedbundsmassage, imens masken virker. 
 • En kop varm soyakakao serveret med hjemmebagte veganske brunkager on the side. 

 

Der vil være fuld smæk på stimulering af de klassiske fem sanser. Nemlig syns-, lugte-, smags-, føle- og høresansen. Vi kan dog godt forstå, at specielt høresansen, kan have brug for hvile i denne tid. Derfor vil vi kun stimulere høresansen minimalt, med lidt let og afslappende musik i baggrunden, så du igen er klar til at gå ud i december måneds trængsel og alarm. Måske vil du endda nyde julemusikken mere? 

75 minutters Sanselig wellness for både krop og sjæl

Silent Night: Christmas Cinnamon Treat - step by step

 • Du skal forestille dig, at når du har lukket døren efter dig, idet du træder ind i vores hyggelige reception, SÅ er behandlingen allerede begyndt. Her vil du blive taget imod af din behandler, som vil vise dig ind i det tilstødende rum med vores lille grønne sofa, hvor du vil blive bedt om at tage plads. Det er nemlig her, at du vil modtage et 20 minutters fodspa, som inkluderer et blødgørende og velduftende fodbad med kanel, æble og mælk samt en fodscrub, så dine fødder efterlades bløde og klar til at modstå de næste mange måneder, spærret inde, i vinterstøvlerne.
 • Herefter vil du blive vist ind i et behandler rum, hvor aromaterapien vil begynde. Denne form for sanselig terapi har sit udgangspunkt i Frankrig, hvor det har været benyttet i mange hundrede år. Aromaterapi vil nemlig stimulere både din krop og dit sind ved hjælp af en naturlige æsteriske olier, som denne gang vil bestå af kanel. Kanel er kendt for blandt andet at styrke immunforsvaret samt stimulere fordøjelsen. 
 • Imens hele rummet dufter himmelst af jul og kanel, vil din behandlier bruge 10 minutter på at tørbørste hele bagsiden af din krop. Tørbørstning er en ældgammel hudplejeteknik, som er brugt især i de Østlige lande som Kina, Japan og Mellemøsten. Det er en teknik, som ikke nok med, at det hjælper mod appelsinhud ligeledes stimulerer lymfesystem og blodcirkulationen ved at børste kroppen i lange, lette strøg fra fødderne og op. Du kan læse meget mere om de gavnlige effekter med tørbørstning her.
 • Efter en grundig tørbørstning er din krop nu klar til næste trin, som inkluderer 30 minutters aromaterapimassage. Her har du mulighed for at nævne for din behandler, hvis du ønsker, at der skal være fokus på et eller flere områder under din massage. Aromaterapimassage er en massage, hvor massageolien kan indeholde forskellige æsteriske olier. Vi holder endnu engang fat i vores tema, da kanelolie er kendt for at lindre både muskler- og ledsmerter, hvilken gør den ideel som supplement til en massageolie. 
 • Efter en skræddersyet massage, vil du nu blive bedt om at vende dig om. Her vil behandleren starte med at rense dit ansigt for så efterfølgende at påføre vores hjemmelavede og økologiske honning- og kanelansigtsmaske. Kanel indeholder specielle komponenter, som fremmer hudens blodcirkulation og i kombinations med honning, som er kendt for sine fugtgivende egenskaber, vil din hud efterlades blød, gennemfugtet og modstandsdygtig for vind, sne og slud. Imens ansigtsmasken får lov til at udføre sin magi, vil du modtage en afslappende nakke- og hovedbundsmassage.
 • Afslutningsvis og efter behandlingen, vil du i vores hyggelige reception, få serveret en kop varm soyakako samt et par hjemmebagte veganske brunkager til, så du lige kan lande igen, inden du begiver dig tilbage til julens trængsel og alarm. 

 

48 kr vil til 'FORÆLDREFORENINGEN - Vi har mistet et barn'

Denne måneds velgørenhed er 'Forældreforeningen - Vi har mistet et barn'. Forældreforeningen, blev stiftet i 1985 på initiativ af et forældrepar, som selv havde mistet et barn. For, hvordan bærer man sig lige ad med at komme videre i sit liv, hvis man oplever noget så tragisk, som at miste det mest dyrebare man har kært: sit barn? Foreningen hjælper forældre i sorg med at forstå, at de ikke er de eneste, som oplever denne tragiske sorg, der er forbundet med at miste et barn. Sorg er et emne, som ikke må ties ihjel, og derfor glæder vi os til, at vi sammen kan støtte denne fantastiske foreningen, som hjælper forældre igennem det værste som de kan opleve som familie.

Vi glæder os til at forkæle dig med denne månedens behandling, som garanteret vil få dig i den rette julestemning.

 75 min. Silent Night: A Christmas Cinnamon Treat
 • 2 pers. - 75 min. - 1390,- (værdi 1800,-)
 • 1 pers. - 75 min. - 695,- (værdi 900,-)

 

Book en tid her