Energizing Halloween

Hotstone ecotrip VTE

Efteråret er med oktober for alvor ved at tage form, og med efteråret kommer (u)hyggelige halloween og allehelgensaften. Uanset, om man ønsker at holde sig til den nordiske eller amerikanske højtid, så tilbyder vi denne måned behandlingen, Energizing Halloween, som bedst beskrives som et energi-boost, der vil sørge for, at vi holder os vågne i det kommende mørke. 

Vi garanterer for, at Energizing Halloween vil lune dig i et samme omfang som en pumpkin spice latte, og er langt hyggeligere end uhyggelig.

Velvære med Hot Stone Massage og Energigivende Græskar

Energizing Halloween - step by step

  • Hele herligheden starter med, at tempererede og lune lavasten placeres hele vejen fra nakken og ned langs rygsøjlen.
  • Mens den dejlige varme fra stenene trænger ned i din ryg og åbner op for gamle spændinger vil du modtage 10 min. massage af bagsiden af benene, som vil hjælpe dine lægge, som bærer dig dag ud og dag ind, til at slappe ordentlig af. 
  • Herefter vil du modtage 50 min. kombineret dybdegående massage med stenene. Først på ryg og arme, efterfulgt af resten af kroppen. Du vil her opleve en helt ny form for velvære og afslappethed, og vi kan ikke garantere, at du vil være i stand til at holde dig vågen. 
  • Mens massagen endnu summer i kroppen, tilføres en blødgørende ansigtsmaske af blandt andet græskar og honning. Græskar vil tilføje din hud en masse antioxidanter samt A, C og E vitamin, der vil behandle sommerens solskader og tilføje den fugt som din hud uden tvivl vil få brug for i de koldere tider. 
  • Imens ansigtsmasken virker, vil du modtage 10 min. afslappende hovedbunds- og nakkemassage, hvorefter ansigtmasken vil blive renset af din hud, som vil efterlade din hud frisk og modstandsdygtig. 
  • Efter behandlingen vil du modtage en lunende Pumpkin Spice Latte, som du kan nyde i vores hyggelige reception, så du lige kan vågne igen, inden du begiver dig, mere modstandsdygtig, ud i det danske efterår. 

Fortæl endelig din behandler, hvis du ønsker, at der skal være fokus på noget specifikt under din behandling.

48 kr vil til 'De danske hospitals klovne'

Lige til sidst, så er det værd at nævne, at vi endnu engang vil gentage successen fra august og september og fortsat donere 48kr fra hver Energizing Halloween behandling til et velgørende formål. Denne måned vil pengene gå til at støtte den kæmpe indsats som De Danske Hospitals Klove bidrager med ved at skabe hjerterum, som styrker indlagte børns livsglæde og mod under et sygdomsforløb. 

Vi glæder os til at forkæle og lune dig med denne Energizing Halloween behandling, som uden nogen tvivl vil gøre dig mere modstandsdygtig, give dig energi, berolige stress og jag og efterlade din hud fugtet, frisk og klar. 

75 min. Energizing Halloween
  • 2 pers. - 75 min. - 1300,- (værdi 1800,-)
  • 1 pers. - 75 min. - 650,- (værdi 900,-)

 

Book en tid her