Herbal Jungle wellness

Denne måned, har vi forsøgt at kreere en behandling til dig, som bedst beskriver en sansende tur til junglen med sansende urtebolde og dybdegående oliemassage.

Denne behandling vil forkorte de 9.609,86 km der er fra Amazonas til vores lokaler på Nørrebro, og indhylle dig i en ny verden bestående af afslapning, sundhed og wellness. 

48 kr går til 'Earth alliance'

Takket været jer, som var forbi klinikken i august, fik vi løftet i samlet flok, og doneret en masse til 'The ocean clean up'. Successen skal selvfølgelig gentages denne måned. Derfor vil vi, med denne måneds behandling, donere 48kr fra hver behandling til 'Earth Alliance'. Klimafonden 'Earth Alliance', som er medstiftet af blandt andet Leonardo DiCaprio, er en ikkestatslig organisation, som arbejder uafhængigt af de nationale myndigheder, og derfor, i større grad, går udenom korruption. Donationerne vil derfor gå til de partnere, der arbejder for at beskytte Amazonas biologiske mangfoldighed, som fortsat er truet af de voldsomme skovbrande. Det er netop dét, som vi i september måned vil sætte fokus på, og vi håber, at vi i slutningen af måneden kan donere en god sjat penge til beskyttelsen af den biologiske mangfoldighed i Amazonas!

Jungle Wellness midt på Nørrebro

IMG 8030Herbal Jungle Wellness - step by step

  • 10 min. akupressur - mens urteboldene bliver varmet op, vil akupressur få løsnet op for blokeringer af meridianerne, så dit væv er blødgjort og klar til videre behandling med urteboldene. 
  • 50 min. kombineret urteboldmassage med oliemassage, hvorved de i kombination effektivt åbner gamle spændinger og går i dybden på en smertefri måde.
  • 15 min. afslappende hovedbunds- og øremassage. 
  • Efter behandlingen modtager du en forfriskende smoothie med acai fra Amazonas. 

 

Hvorfor bruger man såkaldte urtebolde til massage? Denne ældgamle teknik kan spores næsten 5000 år tilbage, og har siden afhjulpet mange mennesker med lindring af ømme, stive eller smertende muskler.

Blandingen af brændenælde, løvetand, kamille, salvie og pebermynte, der anvendes i urteboldende, vil have en blødgørende, udrensende, antiseptisk effekt på din krop og vil give dig fornyet energi. 

Urteboldene vil blive varmet op før massagen, og vil resultere i, at de behagelige dufte og olierne fra urterne vil blive frigivet under massagen. Kombinationen af varmen, duftene fra urterne, og den dybe oliemassage vil i særdeleshed effektivt åbne spændinger i muskelvævet og derved hjælpe din behandler til at give dig en dybdegående massage på en smertefri og afslappende måde. 

Fortæl din behandler, hvis du ønsker, at der skal være fokus på noget specifikt under din behandling.

Efter en dejlig massage er det nu tid til at lande igen, og som den perfekte afslutning til hele denne Herbal Jungle Wellness herlighed modtager du en velsmagende og sund smoothie med acai-bær fra Amazonas.

Vi glæder os til at forkæle dig med denne Herbal Jungle Wellness behandling, som vil lindre stress fra dagligdagens jag, berolige sjælen og efterlade din hud med en fornyet glød. 

75 min. Herbal Jungle Wellness
  • 2 pers. - 75 min. - 1300,- (værdi 1800,-)
  • 1 pers. - 75 min. - 650,- (værdi 900,-)

 

Book en tid her