10% studierabat

Hos Ecotrip giver vi dig studierabat. Vi oplever, at mange studerende kommer med forskellige symptomer, men samtidig har svært ved at få SU´en til at række. Vores studierabat hjælper dig til at komme gennem studiet uden for mange nakkespændinger.

Efter flere timer på Københavns læsesale og biblioteker, foran din computer eller til forelæsninger på universitetet bliver muskulaturen i kroppen rigid og anspændt. Den konstante spænding i muskulaturen kan resultere i ophobning og stagnering af affaldsstoffer i problemområder som f.eks. nakken og nedre ryg. Denne stagnation i muskulaturen medfører at muskulaturen ikke iltes og ubehag opstår. Ubehaget kan mærkes i form af smerte og ømhed, træthed i musklen, nedsat bevægelighed og/eller hovedpine og kvalme. 

Book en tid her

Studierabat og et øget velvære

Med fysiurgisk massage i form af strøg og dybe tryk, øges blodcirkulationen i området og løsner stagnationen, så blodet igen kan strømme frit og iltning til musklen genoprettes.

Hos Ecotrip ved vi, at både intense studier og forberedelse til eksamen ofte medfører et omfattende pres fra både undervisere, medstuderende, hjemmefronten og ikke mindst fra dig selv. Dette pres stresser kroppen og kan gøre hele situationen uoverskuelig og frustrerende. I stedet for at undertrykke dine symptomer for at præstere endnu mere, er det vigtigt at nedsætte stressniveauet i kroppen, så belastningen ikke bliver for stor. Her kan fysiurgisk massage såvel som wellness massage hjælpe med at nedsætte stressniveauet i kroppen.

Eksamen er den velforberedte elevs fest. Forberedelsen kan dog besværliggøres af mangel på fokus og koncentration, hvilket blandt andet kan give sig udtryk i ”writers block” eller overspringshandlinger. Akupunktur og zoneterapi kan hjælpe med at genskabe balance i sind og krop, så du fokuseret og målrettet kan få specialet i hus med overskud nok til at fejre det.

Hos Ecotrip vil vi rigtig gerne hjælpe jer studerende med at komme igennem jeres studie. Vores studierabat giver derfor 10 % rabat på alle behandlinger i klinikken. Forløsende for kroppen og et boost til de små, grå hjerneceller. 

Book en tid her