Firma event (2)

Event for firmaet

Innovative og kreative medarbejdere i trygge fællesskaber giver gode resultater på bundlinjen - Firmaevent og teambuilding med velvære.

Hvis dine medarbejdere er begyndt at gyse ved tanken om endnu en hæsblæsende teambuilding-weekend, hvor de enten hænger stive af skræk i et rappelling-reb ned over Stevns Klint, eller står tilbage og er nervøse for at tabe ansigt, hvis de siger nej tak, så er det måske på tide at tænke fællesskab, innovation og kreativitet på en helt ny måde.

Glem Tarzan-præstationen og lad jeres firmaevent tage den direkte vej til dine medarbejderes potentiale gennem forkælelse, velvære og fællesskab, hvor alle kan være med.

Et kreativt og dynamisk arbejdsmiljø.

Ønsker du at åbne op for dine medarbejderes kreativitet og skabe et godt og dynamisk arbejdsmiljø, har det nemlig vist sig, at en afslappet hjerne er af afgørende betydning for udfoldelsen af kreative og innovative ideer. Det er den åbne tankegang, der leger ideerne og initiativerne frem.

Ifølge den verdenskendte komiker John Cleese opstår muligheden for kreativ tænkning indenfor en ramme, hvor vi befinder os det rigtige sted, med den rigtige tidsramme, hvor vi er trygge og afslappede og hvor der er plads til et godt grin. Hos Ecotrip kan vi netop skabe en sådan ramme for jeres firmaevent.

En oase af velvære 

Her befinder du og dine medarbejdere jer i en lille oase af velvære og afslapning for sind og krop. Med en uhøjtidelig og rar stemning hilses I velkommen i hyggelige lokaler. Sammen kan I i løbet af nogle timer tilsidesætte arbejdspresset, og hengive jer til de professionelle behandleres omsorg.

Mulighederne er mange.

  • Et fælles fodbad, hvor I får jer en dejlig kop te og et godt grin, imens fødderne stikkes i hver jeres balje med varmt vand blandet op med helende Epsomsalt, hvorefter de skrubbes med pimpsten og masseres.
  • En økologisk ansigtsbehandling, hvor huden renses med beroligende vandliljer og øjenomgivelserne friskes op med kølende øjengel.
  • En dyberegående hot-stone eller wellness-massage, der efterlader jer i en meditativ tilstand og skaber fri passage ind til jeres kreative potentiale.

Måske har I helt særlige ønsker for jeres firmaevent.

I så fald er vi meget lydhøre overfor at opfylde jeres ønsker, så godt vi kan. Hvad end I vælger, er der garanti for afslapning, velvære og fællesskab. Og hvorfor ikke afslutte dagen med en kop te og en idérig brainstorm uden grænser, der hjælper jeres tænkning ud af boksen og ind i firmaet?

Hvis I er minimum fire kolleger på dette firmaevent, der ønsker hver jeres behandler, lukker vi klinikken for andre kunder.

For booking af dette firmaevent bedes I ringe til Ecotrip, så tager vi en snak om jeres ønsker for dagen.