Mødregruppe (2)

Event til Mødregruppen

- Mødre har fortjent at blive forkælet.

Hos Ecotrip ved vi, hvor vigtig din mødregruppe er for, at du kommer godt igennem den første tid med din baby. Et sted, hvor du sammen med andre nybagte mødre kan dele tanker og følelser om store og små oplevelser med din lille ny, og hvor I udveksler ideer og praktiske råd om lændesmerter, ømme brystvorter og sygdom.

Mor får en velfortjent pause, mens den lille ny bliver passet.

Hos Ecotrip ved vi også, at nybagte mødre ind imellem kan føle sig overvældede over alle deres tanker og bekymringer. Nybagte mødre har brug for at slippe tankemylderet og få et lille pusterum, hvor de selv kan blive fyldt op. Derfor tilbyder vi, at I tager barnevognene med til Ecotrip som et alternativ til at holde mødregruppe hjemme, gå tur i Fælledparken eller tage på cafebesøg. Vi skaber rammerne for, at du og de andre mødre i gruppen for en stund kan fokusere på jer selv og hengive jer til ren nydelse og velvære.

Vi ved, I har fortjent det. I bliver hilst velkommen med en dejlig kop te i vores hyggelige lokaler. De næste par timer kan I på skift nyde en separat behandling samtidig med, at I kan sludre i sofaen, drikke mere te og tage jer kærligt af og passe hinandens børn.

Hos os er der plads til babygråd, bleskift og sutter. I kan amme jeres barn og tørre gylp af skulderen uden at nogen løfter et øjenbryn.

Forkælelsen tager mange former.

  • En healings – eller wellnessmassage får jer til at glemme tid og sted.
  • Vores chokolademassage beroliger nervesystemet og virker tilmed fedtforbrændende, da den indeholder stoffet theobromin.
  • Vores hotstone massage, hvor vi gør brug af tusind år gamle lavasten, varmer og blødgør muskulaturen.
  • En økologisk ansigtsbehandling med beroligende vandliljer og kølende øjengel, efterfulgt af en ansigtsmassage, eller af vores kosmetiske akupunktur, giver jeres trætte øjne og hud friskhed og glød tilbage.

Det vigtigste er, at I føler jer forkælede og kan give slip, samtidig med, at jeres baby er i trygge hænder. Det er muligt at få behandlinger fælles eller på samme tid. Vi kan tilbyde op til fire behandlinger samtidig med hver jeres professionelle behandler. 

Måske har I helt særlige ønsker for jeres mødregruppe. I så fald er vi meget lydhøre overfor at opfylde jeres ønsker, så godt vi kan.

For at booke dette event, ring til Ecotrip, så tager vi en snak om jeres ideer og behov.